general-plant-cleaning-1920x1280

Чистење и дезинфекција на погон бара особено внимание од одговорниот персонал. IKOCHIMIKI допринесува ефикасно нудејќи машини и хемикалии.

Чистењето на производствената зона може да се направи со машини за пенење, машини под висок притисок или рачно. . Вистинската комбинација на системи за соодвето чистење со соодветни специјални производи кои IKOCHIMIKI ги обезбедува, води кон посакуваните резултати.

 

General cleaning of the plant