general-plant-cleaning-1920x1280

Чистењето и дезинфекција на погон бара особено внимание од страна на одговорниот персонал. Чистењето на производствената површина може да се изведе со апарати за пенење, апарати под висок притисок или рачно.Вистинската комбинација на системи за чистење со соодветен специфичен производ IKOCHIMIKI кој го обезбедува, води кон посакуваните резултати.

 

General cleaning of the plant