IKOCHIMIKI може да и помогне на секоја компанија во индустријата за сокови да постигне највисоки нивоа на чистота и хигиена.

Нашата компанија има специјализирани производи за:

Product Category

Лична Хигиена
Мијалници за балони за вода (19lit)
Пастеризатори
Глави од машините за полнење
фабрика за полнење
Ултрафилтрација на мембрани
Затворениот Систем CIP
Генерално чистење на погон

Опрема

apolymansi-prosopikou-800x533

SANITATION ACCESS STAFF

diafora-mixanimata-800x535

VARIOUS INDUSTRIAL EQUIPMENT

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΦΡΙΣΜΟΥ

Foaming Machines

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ

COMPLETE SYSTEM MEASURMENT CONDUCTIVITY

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

LUMITESTER

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ

DOSING SYSTEM ON LINE

ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ

CHLORINE MEASURING SYSTEM