IKOCHIMIKI нуди комплетна палета производи кои ги задоволуваат потребите за чистење и хигиена во млекарниците за производство на млеко, јогурт, сладолед и сирења.

Поконкретно, нашата компанија им а комплетен спектар на производи за:

Product Category

Модли за сирење, котли за сирење
Подмачкување транспортни ленти
Затворен Системски Чип
Ладилници за млеко; Мешалки за млеко, Кравји вимиња
Ултрафилтрација на мембрани
Лична хигиена
Генерално чистење на погони

Опрема

apolymansi-prosopikou-800x533

SANITATION ACCESS STAFF

diafora-mixanimata-800x535

VARIOUS INDUSTRIAL EQUIPMENT

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΦΡΙΣΜΟΥ

Foaming Machines

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ

COMPLETE SYSTEM MEASURMENT CONDUCTIVITY

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

LUMITESTER

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ

DOSING SYSTEM ON LINE

ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ

CHLORINE MEASURING SYSTEM