Искусните знаат дека добро обучениот персонал на IKOCHIMIKI нуди специјализирани решенија за вашите алишта, обезбедувајки најдобри резултати со значително ниска цена.
Постои комплетна палета на производи која ги опфаќа сите ваши потреби.
Производите се еколошки и сите суровини што се користат, се биоразградливи.

Product Category

Laundry