Чистењето на базените и нивната околина е процес со специјални потреби.

IKOCHIMIKI нуди одлични производи за чистење и производи за хлорирање, техничка поддршка, системи за разредување и примена на иновативни процедури кои ги исполнуваат општите санитарни спецификации.

 

 

Новиот производ линија aquadel® вклучува:

  • производи за хлорирање на водата во базените
  • рН стабилизатори
  • алгециди
  • конзерванси
  • препарати за чистење за надворешноста средини, итн

Ние нудиме целосно и загарантирано решение за секоја ситуација.

Product Category

Swimming Pools