Τα συνεχή εκπαιδευτικά σεμινάρια στους πελάτες μας από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, βοηθάει κάθε πελάτη ξεχωριστά να καταλάβει καλύτερα τις ανάγκες του και τις απλές, σίγουρες και ασφαλείς λύσεις που του προσφέρει η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ.

Τα σεμινάρια της ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗΣ πάνω στην ασφαλή χρήση των καθαριστικών και την πρακτική εφαρμογή της Χημείας που κρύβεται πίσω από ένα απλό προϊόν καθαρισμού βοηθούν τους πελάτες μας να κατανοήσουν σε βάθος την έννοια του καθαρισμού και της απολύμανσης καθώς και τις εφαρμογές τους.

Η επιτόπου επίδειξη των προϊόντων στο χώρο σας επιτρέπει στο προσωπικό των πελατών μας να καταλάβουν τη σωστή και ασφαλή χρήση τους, ενώ οι εξειδικευμένοι χημικοί της εταιρείας μας μελετούν προσεκτικά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης για να προτείνουν τα καταλληλότερα προϊόντα για κάθε περίπτωση, αποφεύγοντας τη χρήση υπερβολικά πολλών κωδικών.

Τέλος, η εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους, με επίλυση τεχνικών προβλημάτων, με άμεση παράδοση των προϊόντων και συμπλήρωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.