IKOCHIMIKI SA е компанија со силно присуство во балканската и европската област која развива, произведува и отстранува производи за чистење и дезинфекција за:

Индустрија за храна и пијалаци
Професионални простори од сите категории
Третман на вода за базени
Лична хигиена

Целосниот асортиман на хигиенски системи во комбинација со беспрекорна техничка поддршка овозможува одлична хигиена.

ИНДУСТРИ

beverages-1920x1264
Индустрии за пијалоци и вода
food-1296x899
Индустрии за храна
hotel-1200x800
Хотели
laundry-841x561
Перење
restaurant-1200x800
Угостителство – Ресторани
other2
Други области
Enviroment
Think
Nature First