IKOCHIMIKI допринесува со специјалните производи кон достигнувањето на најдобри посакувани нивоа на хигиена низ процесот за производство на вино, овозможувајќи им на специјалистите за вино да се фокусираат на квалитетот на виното.

Нашата компанија обезбедува ефикасно функционирање на производствената линија и опремата, и тоа:

Product Category

Затворена систем CIP
Чистење на резервоари за вино
Вино флаширање растенијата
Лична хигиена
Генерално чистење на погон
Глави од машините за полнење

Опрема

apolymansi-prosopikou-800x533

SANITATION ACCESS STAFF

diafora-mixanimata-800x535

VARIOUS INDUSTRIAL EQUIPMENT

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΦΡΙΣΜΟΥ

Foaming Machines

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ

COMPLETE SYSTEM MEASURMENT CONDUCTIVITY

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

LUMITESTER

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ

DOSING SYSTEM ON LINE

ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ

CHLORINE MEASURING SYSTEM