general-plant-cleaning-1920x1280

Чистењето и дезинфекција на погон бара особено внимание од одговорниот персонал. IKOCHIMIKI допринесува ефикасно, нудејќи машини и хемикалии.

Чистењето на производствената зона може да биде направено со машини за пенење, машини под висок притисок или рачно. Вистинската комбинација на соодветни системи за чистење со правилни специјализирани производи кои IKOCHIMIKI нуди, води до бараните резултати.

 

General cleaning of the plant